This page was made with ClickFunnels - Create Marketing Funnels in Minutes! Click here to get a free 14 day trial account. Your page? Want to remove this banner?
Ikke bare sterk og muskuløs.... men sterk, muskuløs OG... SKUDDSIKKER!
«Vil du at kroppen din skal være en SKUDDSIKKER muskelmaskin? Ikke bare ha en kropp med muskler, men en sterk kropp som virkelig tåler en TRØKK?»

OBS. Introduksjonstilbudet har utgått.
Reality Check:
...Alle vil bli sterkere, og bygge muskler, men INGEN vil være skadet...

...likevel blir de aller fleste som trener for å bygge muskler, SKADET!


«The TANK» er utviklet for å løse problemet!
Noen tilbakemeldinger
"Dette programmet er noe av det råeste jeg noen gang har kjørt. Takk for at du deler din kunskap Eirik , gleder meg vilt og hemningsløst til resten!!"
- Terje

"Drit arti!! Merker bra fremgang både på vekta og i speiltet, og er bare halveis ut i uke 6." 
- Ole

"Jeg ser at jeg har blitt bredere over skuldrene og ryggen. Det samme sier jakka mi når jeg drar inn pusten skikkelig. Hehe. Tusen takk for rått program Eirik."
- Vivian

"Liker programmet! God variasjon og flere muligheter for samme muskelgruppe. Deilig å kunne jobbe litt i pausene også, det gjør godt for en vond korsrygg:)"
- Torkil

"Jeg har slitt med smerte i skulder og nakke i lang tid, har gått til behandling og gjort rehab øvelser, uten at jeg har blitt nevneverdig bedre. Etter tre uker med The Tank, så er jeg bortimot kvitt problemet, en helt fantastisk følelse."
- Roger
Dette får du

• 12 treningsuker - delt opp i 3 ulike 4-ukers muskelbyggende faser - som er dirigert mot å bygge muskler, og SKUDDSIKRE kroppen din mot skader og smerter.
 
• Et kostholdsopplegg utviklet av Silje Mariela, med eksempler på hvordan du skal spise i løpet av en dag, og retningslinjer for å optimalisere kostholdet som støtter progresjonen i «The TANK».

• Prisen for The Tank er 1497,- og blir sendt som fysisk bokutgave til din postadresse, og du kan i tillegg laste ned programmet som pdf etter bestilling.
 100% sikker bestilling 
30-dagers pengene tilbake garanti
Er du ikke fornøyd av hvilken som helst grunn, får du hele investeringen refundert. 

"Dette programmet er en perfekt kombinasjon av kroppsbygging og skadeforebygging."

Det å bygge kropp handler ikke BARE om å bygge muskler, men å bygge muskler som både bedrer funksjon i hverdag (eller idrett), og som gjør deg mer robust mot skader og smerter. "The TANK" er utviklet for å skuddsikre kroppen din, og for å takle «tilfeldige» påkjenninger enhver hverdag kan by på.

- Eirik Sandvik, StyrkeCoach
Copyright 2015 (c) EirikSandvik. Alle rettigheter reservert
Powered By ClickFunnels.com